Nytt fra styret

Driftskomiteen

  • Driftskomiteen melder om stor aktivitet fra medlemmer som ønsker å bytte båtplass. Mange forespørsler både fra medlemmer og andre interesserte. Det kan være ganske hektisk å besvare alle henvendelser og det går med mye tid til å besvare mange likelydende spørsmål. Driftskomiteen vil jobbe med en FAQ (Ofte stilte spørsmål) som vil kunne gi svar på de vanligste spørsmål som komiteen får.
  • Det er utført en grundig dykkerinspeksjon av flytebryggene og fester i Konraddokken. Alt synes å være i meget bra stand.

Landsetttingen 17. oktober 2015

Det var fint og stille vær da vi landsatte båtene, men skikkelig kaldt og farlig glatte båter. Det kommer ikke sol på opplagsplassen før et stykke ut på formiddagen så det kan kanskje være en tanke å starte opptaket noe senere på formiddagen. Men båtopptaket gikk tålig greit, men kunne nok ha gått smidigere og raskere. Det var denne gang ny sjåfør på kranbilen, han var ikke vant til oss og vi ikke til han og kommunikasjonen ble derfor ikke helt god. Se bilder fra landsettingen.

Hekkbolger2