Nytt fra styret

Styremøte 9. mai

Som mange av dere har sett er kamera montert i Konraddokken. Vi venter på ei fiberlinje for å kunne ta dette i bruk, forventes klart i løpet av juni. Info om bruk og pålogging vil bli sendt ut til alle med båtplass i Konradden når anlegget er oppe og går.

Som dere husker fra Årsmøtet var foreningen gjeldfri pr nyttår. Den fine utviklingen fortsetter, og da Kjetil la fram regnskap og balanse sto jubelen i taket blandt styremedlemmene som har vært med noen år. Aldri har det vært så mye «pææng på bok» ble det sagt.

Vi holder på å samle inn dokumenter, avtaler, viktig mailkorrespondanse osv. til en ny database som Tor Arne har opprettet. Så har du noe liggende som kan være av interesse gjeldende Hana Båtforening, send det til vår mailadresse postmottak@hana-bf.no . Det vil være så mye enklere for nye styrer når alt relevant ligger samlet på en plass.

Det vil bli etablert 2 vannposter på flytebryggene i Konraddokken. Disse skal rekke til alle båtplassene. Stiger og livbøyer kommer også, ting tar bare litt tid.

Vi vil kalle inn til dugnad over sommerferien. Dette skal Driftskomiteen og Oppsynsmennene planlegge over ferien, og vi vil bruke Havneweb til innkalling. Det er en del vi bør og kan gjøre på dugnad, det kan jo rett og slett være kjekt også da.

Spiller du LOTTO, EXTRA, oddsen, tipping…… Registrer deg i Grasrotandelen. Da gir du 7% av innsatsen din til foreningen vår. Du kan gjøre dette på nett eller hos din kommisjonær. Si du vil støtte Hana Båtforening eller oppgi org nr. 984 484 666

 

Grasrot Plakat Liggende