Nytt fra styret

Landsettingen lørdag 27. september gikk greit uten problemer. Det er 12 båter i opplag.
Sjøsettingen til neste sesong blir antagelig lørdag siste helga i april.
Som kjent ble det store skader på molo og bryggeanlegg etter stormen i desember i fjor.
Hana båtforening har søkt om erstatning fra naturskadefondet og vi har fått tilsagn om midler. Reparasjonene er nå stort sett ferdige. Mye arbeid er gjort som selvsagt har medført store utgifter så erstatningen kommer vel med. Driftskomiteen skal fra nå av ta seg av dugnadsarbeidet.
Funksjonene som dugnadsledere opphører derfor og dugnadslederne fortsetter som slippførere.
Det er som nevnt gjort mye arbeid og mer står på agendaen. Hana Båtforening sine havner fremstår allerede veldrevet og ryddige. Styret sender nå brev til flere som ikke har fortøyningene i orden.
Det vil bli satt en frist for å få brakt fortøyningene i samsvar med foreningens regler.
Støttestagene på slippen er skarpe og skal polstres. I begge havnene skal det skiftes ut lysarmaturer. Styret er også i gang med gjennomgang av lover og havnereglement med tanke på revisjoner som skal fremlegges på årsmøtet.
Konraddokken.
Kailinjen fra landgangen til flytebryggene mot utkjøringsrampen er nå på det nærmeste ferdig og i disse dager støpes toppdekket. Bryggekanten skal kles med treverk og det blir montert strøm og vannuttak. Det skal monteres ”nødstiger” og livbøyer på flytebryggene.
Nyhavn.
Brystningen på nordre molo er reparert og forsterket. Snuplassene er ferdig utfylt og skal planeres før asfaltering. Skader på flere av 10m utriggerne i Nyhavn er reparert. Disse utriggerne er særlig utsatt for slitasje.